Strict Standards: Declaration of getcaptchaTab::getDisplayRegistration() should be compatible with cbTabHandler::getDisplayRegistration($tab, $user, $ui, $postdata) in /home/u3934p2327/domains/24-7storytelling.com/public_html/components/com_comprofiler/plugin/user/plug_cbcaptcha/cb.captcha.php on line 790

Strict Standards: Declaration of cbinvitesInvites::store() should be compatible with comprofilerDBTable::store($updateNulls = false) in /home/u3934p2327/domains/24-7storytelling.com/public_html/components/com_comprofiler/plugin/user/plug_cbinvites/cbinvites.class.php on line 1142

NIEUWE TRAINING!

Wil je net als wij graag op een andere manier werken; vanuit eigen kracht, met meer energie en met meer resultaat? En heb je onze vorige training gemist? Dit is je kans! Maandag 11 en dinsdag 12 juli 2016 geven we opnieuw  een Training Storytelling voor Professionals.

Ontdek hoe verhalen de kwaliteit van je werk een enorme impuls kunnen geven. Laat je inspireren door tal van voorbeelden uit de praktijk. Van ons en van elkaar. En leer je eigen verhalen te ontdekken en optimaal neer te zetten.
We werken met de storytellingmatrix, handige templates en 6 heldere stappen waarmee je direct aan de slag kan. Je zult er een passie voor het leven aan overhouden!

Opnieuw voor een verrassend scherpe prijs!  
Omdat we de dingen graag anders aanpakken, kunnen we de training inclusief lunch aanbieden voor maar 549 euro. We hopen zo de drempel in deze crisistijd laag genoeg te houden om iedereen een kans te geven om mee te doen.

Meer weten?FaLang translation system by Faboba