Strict Standards: Declaration of getcaptchaTab::getDisplayRegistration() should be compatible with cbTabHandler::getDisplayRegistration($tab, $user, $ui, $postdata) in /home/u3934p2327/domains/24-7storytelling.com/public_html/components/com_comprofiler/plugin/user/plug_cbcaptcha/cb.captcha.php on line 790

Strict Standards: Declaration of cbinvitesInvites::store() should be compatible with comprofilerDBTable::store($updateNulls = false) in /home/u3934p2327/domains/24-7storytelling.com/public_html/components/com_comprofiler/plugin/user/plug_cbinvites/cbinvites.class.php on line 1142

STORYTELLING WERKT!

Storytelling is een fantastische manier om te laten zien wie je echt bent en wat je wilt betekenen. Het maakt het zoveel eenvoudiger om een gezamenlijke visie en doelen te creëren waar je daadwerkelijk achter staat. En omdat we verhalen veel makkelijker onthouden, is het ook nog eens een uitstekend leermiddel.

Waarom geloven we dat storytelling je enorm kan helpen bij wat je op dit moment als persoon, bedrijf of organisatie wilt bereiken? Een paar voorbeelden:

Lily’s zoon Jan (17) wilde afgelopen jaar deelnemen aan het WK Cadetzeilen in Tasmanië . Door overal zijn verhaal te vertellen, had hij binnen twee maanden zijn ticket bij elkaar. En besloten negen andere zeilers en hun families om mee te gaan. Dat leverde vervolgens een super-sponsor op: de boten en de rib van de coach reisden GRATIS naar downunder. Een van de Nederlandse teams werd op het WK beste damesteam van de wereld. Een jaar geleden wisten alle ouders zeker dat ze NIET zouden gaan…

We zochten met een klant naar nieuwe manieren om mobiliteit te bevorderen. Voor een grootscheepse brainstorm waren we om de hoek te gast in het kantoor van Wehkamp. De baas vertelde over het dal waarin Wehkamp tien jaar geleden nog zat, de obstakels die werden overwonnen en het grote aantal vrachtwagens dat nu dagelijks vanuit het distributiecentrum de weg op gaat om te leveren. In elke vrachtwagen een lege stoel. Verwachte groei van de ritten: een verdubbeling dit jaar. Zou er met al die lege stoelen niet iets kunnen om het personenvervoer te helpen? Toon en ambitieniveau waren voor de rest van de meeting gezet. Wat kan IK doen om bij te dragen aan een oplossing?

Na de aardbeving van vorig jaar in Noord-Italië bleken er 600.000 Parmezaanse kazen te zijn gevallen. . De helft daarvan was te zwaar beschadigd om nog elders te rijpen. De verwachte schade bedroeg meer dan 200 miljoen euro. Die kazen werden in kleine stukken verpakt en als ‘Parmezaanse kaas van de solidariteit’ aangeboden. Alleen al via facebook werden zo duizenden kazen alsnog verkocht. Dankzij een goed verhaal, kreeg iedereen – ook ver buiten Italië - de kans om mee te helpen.

 In reactie op de vele zelfmoorden onder homoseksuele jongeren in de VS plaatste Dan Savage een filmpje op You Tube. Zijn boodschap: hoeveel je ook gepest wordt, hoe eenzaam je je ook voelt. Geef niet op. Want op een dag zul je het zelf ervaren: het wordt beter naarmate je ouder wordt. ‘It gets better’ is inmiddels wereldwijd verspreid. Honderden mensen hebben er hun eigen verhaal aan toegevoegd om zo een steun te zijn voor anderen.

Wat begon met een opgenomen bijles, groeide uit tot een complete video-academie. Salaman Kahn zette duizenden educatieve filmpjes op internet. Zijn motto: gratis bijles voor iedereen in de wereld. Wat is het verhaal dat jij wilt vertellen?

Klik HIER om ons leaflet te downloaden.

VERHALEN ZETTEN JE MEER DAN WAT DAN OOK IN BEWEGING.

 

FaLang translation system by Faboba